Kancelářská

Kancelářská

Anotace: Opět jedno lehké dílko z pracoviště.

Ořezávátko, jak žena v extázi,
kroutí se pod náporem tužky.
A kolem, jak motýl v nesnázi,
poletují malých odřezků stužky.

Bílý papír podléhá peru,
jak by ztrácel panenství.
A v mlhavém lampy šeru,
psané skrývá tajemství.

Tajemství mé dnešní práce,
co snad výplatu přinese.
Jak bych vám to řekl krátce…
Šéf fušeřinu nesnese.

A konečně voda vaří,
jedno kafíčko si dám,
neb únava všechno maří,
a já usnout nechci vám.

……………….

Ač jinotaj je krásná věc,
zde ho prosím nečekej.
Tohle dílo je jen kec.
Tak se prosím nelekej.
Autor Tomikk, 27.07.2010
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Tesk, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí