SOUZNĚNÍ

SOUZNĚNÍ

Snad tisíckrát chtěla jsem se rozloučit
A zůstat jen v samotě snů svých
To je však věc, co neumím se naučit
Zakrýt touhu a nedotýkat se rukou tvých

Když posloucháš mé mlčení
Všechno vidíš, slyšíš, víš
Mezi námi se nic nezmění
Snad ten zmatek ve mně pochopíš

Znáš mne dlouho, jako slunce, rosu, dýchání
Stačí úsměv na rozloučenou co všechny chmury zahání

I když tě nazlobím, nikdy to neutneš
Jen pokrčíš rameny " taková holt seš "
Pak zavřu oči a žádám odpuštění
Něžně mne pohladíš " pro tebe lék už není "

Jednou myslím, že jsi s jinou
Zlé myšlenky hlavou plynou
Na nosík mě políbíš
" Ty jsi mému srdci blíž "

" Nebuď hloupá, Rozárko !"
Autor Viktorie Zvalová, 27.07.2010
Přečteno 385x
Tipy 24
Poslední tipující: Danger, kroužek, 6thSun, Antares, Psavec, carodejka, jedam, Ejí, Mbonita, teo7322, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je důležité mít blízko někoho a opřít se o něj...

28.01.2011 14:01:00 | Danger

Moc hezká báseňka.

16.08.2010 14:37:00 | Psavec

I lidičky v jedné místnosti si mohou být vzdáleni stovky kilometrů ,nebo být vzdálen stovky kilometrů a přitom ti být blíž

01.08.2010 11:33:00 | teo7322

Hezké souznění.st.

27.07.2010 20:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí