JEDINÝ

JEDINÝ

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=vjd6yIn2zmk

Někdy nevím proč tady jsem
A zda nejsi jen sen
Jsem zmámená
Bez tebe plavat neumím
Jsi při mně vždy jak stín
Má záchrana

Naše pouto nikdy nezlomím
S tebou nejsem sama dávno vím
Jsi přítel hrdinný
Jediný

Když mi radost tmou zapadá
Je špatná nálada
Tak pošleš vzkaz
Kytku pomněnek natrháš
Dáš mi je na polštář
Jsi semnou zas

Naše pouto nikdy nezlomím
S tebou nejsem sama dáno vím
Jsi přítel hrdinný
Jediný

Když se snad mraky zatáhnou
Nad hlavami nás dvou
A zaprší
Necháme to s vodou plout
Na zlé zapomenout
Vše se neřeší

Naše pouto nikdy nezlomím
S tebou nejsem sama dávno vím
Jsi přítel hrdinný
jediný
Autor Viktorie Zvalová, 27.07.2010
Přečteno 277x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, j.c., carodejka, jedam, stravla, CULIKATÁ, V.N.Losinský, Květka Š., malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné:-)

11.09.2010 12:22:00 | Gabrielle

... melodie lásky...
***
Jiří senior

01.08.2010 10:44:00 | j.c.

Moc hezká.

31.07.2010 21:20:00 | carodejka

Takový člověk opravdu existuje,sio.

31.07.2010 11:44:00 | Viktorie Zvalová

:) ST

27.07.2010 21:08:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí