Život

Život

Anotace: tragedie

V křesle jak přikován nucen se dívat,
na film, jež svým životem píšu.
Krásný byl počátek, říkám si,
teď s nadějí doufám jen v konec.
Byť by smutný byl…

Kritik by s povzdechem uronil slzu,
sledujíc hodiny s myšlenkou nad ztrátou času.
„Přetočit“ tlačítko bedlivě hledám ,
Přeskočit tu nudně dlouhou smuteční pasáž,
Ale na co se pak dívat? Měnit trapnost za tmu?

Jen ta zvědavost čekat mě dál nutí,
co když zápletka přeci jen příjde?
Nalezení smyslu bytí, šťastná láska, happyend,
Jen tenká hranice mezi vším dělí mě.
Prst na spoušti ,čekat a doufat nebo...
cvak?!
Autor Mins, 27.07.2010
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, Michelle Miceliny, Niky88, CULIKATÁ, Zefi, malá slečna, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí