kdyzsimyslimzespim

kdyzsimyslimzespim

Anotace: ..

mam napad
ze se mi o tobe bude zdat
zasunu si prsty pod hlavu
zavru oci a strhnu svy zabrany

potom konecne usnu

mam jiny sen
odposlouchany z radia
pribehy o zabehnutych kockach
a vypadanych zubech
s bezbrannou bazni se odplazim pres hriste
kazdy rano beham

odpoutana ze sedadla
vyplnena chticem
roztouzena jako mala zena
vina ze vsech otazek

vina

k rozhodnuti dojdu
se semknutymi rty
a vyhrnutou sukni
poslepu hraju na piano
nikdo me to neucil
hraju spatne

vim
ze si me naucil spoustu jinych veci
podle toho chlapka v saku
byl muj tata moc prisnej

miluju mliko
a nahrazky kafe
a svoji jemne ruzovou rtenku
zrovna si natiram rty

kdyz se ohlidnu
pres svy pravy rameno
zahlidnu blystici se oko cerny kocky
.
.
zase spim
?


(ěščřžýáíé)(ěščřžýáíé)
Autor veronika, 27.07.2010
Přečteno 416x
Tipy 16
Poslední tipující: Špáďa, Fighting Dreamer, Eru Alonnar, Skywalker, Jiří I.Zahradník, Gabrielle, ilona, had, Sweet KiWi, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené, ale možná by nebylo od věci začít používat interpunkci, poezii by to slušelo :) -S-

27.08.2010 14:20:00 | Skywalker

No,úžasně píšeš a ještě lépe,že jsi zpět!:-)))

21.08.2010 19:05:00 | ilona

Díky za tvůj návrat.

07.08.2010 22:03:00 | carna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí