Zastavuj čas

Zastavuj čas

Anotace: Věnuji Z. ona ví, protože i jedno slovo na rozloučenou stačí k inspiraci...a proto děkuji ti S.

Žij a vzpomínej na včerejšek minulý,
kdy slunce pohladilo kvítek medový,
a déšť zkropil šeď tmavých oken,
díky úsměvům, kterých je člověk schopen.

Natáhni ruku do přívalu těch slov,
nehledej význam a nemačkej tlačítko off,
vždyť věty lžou, to oči zůstávají jasné,
v náruči dokořán a srdce puklinou prosté.

Prasklo, místo infarktu to byla láska,
vždy když pohled nám kryje černá páska,
pohledem růžovým slýcháme pohřební zvonění,
a sama smrtka nás do rakví beze spěchu uhání.

A k tomu všemu pouhé jedno přání mám,
zastavuj čas a vzpomínky prožívej teď,
nikdy není pozdě plakat, nikdy není pozdě se smát,
zastavuj čas a žij vzpomínkou na dnešek přítomný…
Autor Láďa, 27.07.2010
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, mida, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věčně mladý, věčný snílku, a realita ti bude ležet u nohou :) Vždyť na nás čeká ještě tolik budoucích vzpomínek! ...Děkuji :)

28.07.2010 07:51:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí