Otevři oči

Otevři oči

Anotace: Báseň nebáseň, každopádně jsou to city jedné holky, co ji na NÍ záleží a má ji ráda =) Netrap se zbytečně Marťo!!!!

Bolest se stupňuje,
tlak stoupá,
možná se ptáte o kom ta slova plácám.
Je to o holce, kterou mám ráda,
avšak ona je nešťastné ,,zamilována,,.
Nechci s ní do vztahu,
chci jí otevřít oči,
slyšíš mě konečně?
Moje srdce brečí,
nebrečí den, ani dva,
je to věčnost.
Marťo pomoc mu,
ptáš se jak?
Zeptej se sebe,
polož si otázku,
stojí mi tohle všechno za to?
Možná slzu uroníš,
budeš si myslet,
jsem k ničemu.
Ale brzo poznáš,
že tohle všechno k něčemu bylo.
Ptáš se k čemu?
Měj na paměti, že žádný kluk ti nemůže zakazavovat ani přikazovat.
On je tvůj přítel,
a přítel není nakazatel- zakazatel.
Ty jsi žiješ život a tam jsi ty šéf,
a je jen na tobě koho pustíš do role sekterářky,
a koho nemilosrdně vyhodíš s papírem zamítnuto.
Až si dokážeš,
já jsem tady šéf.
Uděláš radost nejen mě,
ale i lidem, kteří tě mají nemálo rádi,
kteřím na tobě záleží.
Těm, co se nemůžou koukat,
jak se trápíš....
Autor Wlistinka, 27.07.2010
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: mida
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné:-)

30.11.2016 20:16:35 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí