Hrátky 3

Hrátky 3

Anotace: Inspirace z modráskova...zkuste svoje hrátky, vrátíte se do dětství pohádky...

Sbírka: Úlety

Minerálka to je věda,
bublinek léčivých je nám třeba,
ale s mírou pít se musí
jinak organismus pěkně zdusí.



Kouření
je do smrti hroužení.
kuřák ten svůj válec v puse s vášní poválí
a těší se, až droga se v mozku něžně rozvalí,
že smrdí kolem je mu šumák,
vždyť on je super – King-kong prostě kuřák.



Manželka – je posvátná družka,
jenž, bys měl ctít a milovat.
Někdy se však line jen křiku stužka,
pak je muže třeba litovat.



Ledvina, co v páru tělu dá čistotu
a dodá tří hormonů jistotu.
Životně důležitá dáma,
bez ní je život drama.



Baptista – novokřtěnec.
Jde moudře na věc,
až okusí Ducha Svatého poznání,
sám složí ve svobodě vyznání,
že věří v boží požehnání.
Žít podle desatera
je čest a v Boha důvěra.
A to s radostí hlásá světu,
boží LÁSKA- odpuštění, pro všechny je tu.
Autor Lady L, 27.07.2010
Přečteno 278x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Niky88, Zasr. romantik, Nola77, Juraj Hrom, hašlerka, J's .., CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm!

03.08.2010 02:10:00 | Bíša

Jsi skvělá,pěkně jsi si pohrála:).

27.07.2010 22:26:00 | CULIKATÁ

Moc hezké hříčky se slovíčky, posílám pozdravení.))

27.07.2010 22:10:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí