V noci ve dne

V noci ve dne

Anotace: Fikce(?)

Sbírka: Kratičky

Ve štatlu na Svoboďáku
zevluje pár bufeťáků
vedle party feťáků
chtěli by pár chechtáků

Neví co si počít
kam si pro ně skočit
pak love votočit
draho prodat levně koupit
Autor Treman, 28.07.2010
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí