Žíznivá holka

Žíznivá holka

Anotace: ..nějak se s těmi upíry roztrhl pytel..česnek na ně :D

Splétáš mi věnec,
pleteš si mě
s Ježíšem
panebože, nehleď na mě
jako bych umřel,
já jsem ještě tady.
* * *
Pietně se klaníš,
a na náhrobní
kříž pokládáš
spletené uschlé kvítí.
* * *
Ozve se káravý hlas
ptáka ohniváka,
který ve spršce jisker
přeletí přes náhrobek,
spálí uschlé květy
* * *
Já jsem tady, lásko
(já vím, ale dlouho
nebudeš).
* * *
Otočí se a
zakousne se
mi zprudka
do krku.
* * *
Padám k zemi,
je jasný úplněk
půlnoční scenérie
* * *
Zakrváceným ústům
mé milované,
dominují dva
upíří tesáky,
jazykem olízne vzduch.
* *
Cítí se uspokojená,
(to je třetí za
poslední tři měsíce).
*
POLICEJNÍ HLÁŠENÍ
k 28. 7. 2010
zapsal: Přidal Tomáš

Nad ránem, bylo na
místním hřbitově
nalezeno tělo
dvacetiletého mladíka,
jeho totožnost je v
policejním šetření,
pitva prokázala, že mu s
největší pravděpodobností
prokousl krk
zatoulaný pes ? vlk ?
*
zasvěcení ovšem vědí
Autor Tomáš Přidal, 28.07.2010
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí