Bytost s křídly

Bytost s křídly

Anotace: ...

Spatřil jsem bytost s křídly a peřím
od této chvíle, jenom jí věřím
Stála tam nehnutě - klidná a krásná...
Zjevila se předemnou z čista jasna
Chtěl jsem jí od porvní minuty políbit
však bonton mě zavázal v klidu být
Ale jen pár chvil stačilo, abych na něj sral
a celé tvé tělo vášnivě zulíbal...
Autor Chašmodský, 28.07.2010
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Fighting Dreamer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí