Nač

Nač

Anotace: je žít bez lásky? Pokouším se tvořit během krize..:) Tak berte ohledy.

Nač králi zlaté brnění,
když bez lásky žíti má.
Nač na nádvoří zlaté dláždění,
když bez touhy král přežívá.
Nač šat zlatý a z hedvábí,
když bez radosti nosí se.
Nač úsměv který nikoho nevábí,
když do smutku jen halí se.
Nač králi na hlavu koruna dát,
když jen tíží mysl člověka.
Bez lásky zbytečné je se smát či lkát,
a to je pravda odvěká.
Autor Moniska, 28.07.2010
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez lásky je to tu na ho- dně smutný planetě...

28.07.2010 17:30:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí