Kouzelník

Kouzelník

Anotace: ................

Pod velkým kloboukem schovaná hrdlička
a v pravé ruce kouzelna hůlčička.
Opraný frak a na něm pár záplat,
botky jenž podpatky zkoušejí klapat.

Starému pánovi očíčka září,
výrazné rysy panují tváři.
Hrbatá postava schoulená v příšeří,
že zázraky dovede, nikdo už nevěří.

Náhle však vysloví pár kouzelných formulí
a napjaté publikum své bulvy vykulí.
Všude je dým a podivný klid,
jen on dobře ví, co bude se dít.

Nastává ticho, co bude teď?
Je vidět pódium a bílá zeď...
Kde je však on, ten tajemný mág?
Opravdu zmizel, už je to tak..

S diváky cloumají pocity smíšené,
páni jsou naštvaní a dámy zděšené.
Všichni teď narychlo z divadla mizí,
dveře jim otvírá panáček cizí.

Nikdo si nevšímá, že je to on,
ten co tu způsobil takový shon.
Trvá jen chviličku a zavíra s díkem,
kdo z nás by nechtěl být též kouzelníkem?
Autor James Libustka, 28.07.2010
Přečteno 322x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Bíša, malá slečna, Divoženka1, Quigleika, WAYWARD, Pablo Kral, S..a, J.U. Ray, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se, že jsi malý mistr akční epiky a neskutečných zápletek...

02.08.2010 23:18:00 | Špáďa

..vskutku kouzelné dílko;-)

28.07.2010 10:58:00 | S..a

Jéé,to bych chtěla,čarovala bych pořád,aby všem bylo dobře a vesele:))

28.07.2010 10:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí