Mám někdy chuť na láhev rumu

Mám někdy chuť na láhev rumu

Anotace: prostě mám :-)

Mám někdy chuť na láhev rumu.
Na její dno. A na dno své.
Když dobré zprávy spějí do útlumu.
Když signálka mých krizí řve.

A chce se mi už neohlížet
na nic. A sám sobě se smát.
A proškrtat ten trapný syžet.
Ta hra se vážně nedá hrát.

Pak mi to zase ale nedá.
Vždy najdu malou záminku,
pro kterou místo rumu leda
koupím si jednu pralinku.
Autor Kewt, 28.07.2010
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: S..a, malá slečna, rezina, CULIKATÁ, dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí