Dilema ...

Dilema ...

Anotace: Dva žebráci a dva světy ... /... kde a komu splácet ... náš lidský úvěr ... ?? !

.

Mrzák, ..
mlčenlivá hrdost
... bez nohou ..
u kostela milosrdných

nic, ...
jen miska napovídá

těžký je život
bez střechy nad hlavou
a trochy jídla ...

a o kus dál
těkavé oči ...
lámou se v pase

nezralé chmýří
na třesoucí bradě
podlézavě kňourá ...

Přispějte na mé sny ... !!

Nechci přece tak mnoho

chci jen žít ...
a nechci se už
nikdy probudit
do jeho světa ...

... do vašeho světa ...


*

---------------------------------------------

.

Comment K básni "Žebrák" 20.7.2010 7:37

.
Autor HarryHH, 28.07.2010
Přečteno 303x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, Elisha, labuť, Alci, G.P., Jana M., Kewt, Mbonita, S..a, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to jsou úniky. Málokdo se postaví životu čelem..žít se dá opravdu různě.

18.08.2010 18:10:00 | Alci

Dlouho jsem Tě nečetl, Barde, ovšem neztratil jsi nic ze své břitkosti...

30.07.2010 14:18:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí