klíče rajče sirky

klíče rajče sirky

Anotace: ano. táce (26.7.)

II.

připrav si sirku
teď svět něco spatří
zapal svíčku v nejvyšším patře
sejdi dolů a začni psát dopis
šeptej modlitbu
zrychleně dýchej
ohmatej každé slovo
ale nezastavuj se
nalij si sklenici mandragory
chvíli si odpočiň
ale nenech se oklamat časem
spočítej všechny vyřčené omluvy
přiznané hříchy

inkoust nech kapat
ztrať se v té tmě !
najdi člověka co vyrábí černý papír
ptej se ho na vesmír
komplex oplakaných sklepů
naučí tě lhát a odpouštět strach
vše rychle pochopíš

já konečně opustím věčnou tmu
a ty se staneš člověkem
který vyrábí černý papír


.
Autor slob, 28.07.2010
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: malá slečna, pamp_elka, Jana M., J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí