Strach

Strach

Anotace: Zaklíněna v neopětované lásce??

Bojím se,
slyším vytí vlků
a snad i...
výstřel?
Ach ne, to ne,
má mysl je příliš poblouzněná.
Ale já nemůžu, už nemůžu.
Stojíš za mnou,
šeptáš sladká slůvka
a škrtíš mě.
Hláska nevyjde z mého hrdla,
pomalu přestávám dýchat.
Ale mé srdce bojuje,
tluče, tluče, tluče...
Prosím, zachraň mě!
Autor Silent whisperer, 28.07.2010
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, Le ver luisant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí