Plavecká lázeň

Plavecká lázeň

Anotace: tato báseň a píseň zároveň vznikla v lese...spíš teda u studánky v lipové aleji....inspiraci se meze nekladou...:)

Jsem zahalena v lavíru,
kuličky štěstí spolykávám,
pohlížím do dýmu,
plaveckými tempy se
rozdýchávám.

Na kraul teprv přijde čas,
rychlostní závod
už se blíží,

Drahoušku,

dej mi čas
než prosoukám se
tajnou skrýší
.............

zapomnění
Autor jerabina, 28.07.2010
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: devcatko z jetele, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí