Životní...

Životní...

Anotace: V totmo díle se nadje málo kdo a nikdo, ale lze to. úmyslně není konkrtétní...

V ruce hýčkám husí brk, zářivě bílý,
a jeho hrotem špičatým, přeťal jsem si žíly
Až dojde mi inkoust z krve a vyprchá má síla
Nebude již o čem psát, bude konec mého díla

Hledám odpovědi na otázky,
hážu si mincí…orel nebo panna?
Co když jsou hořká slova lásky,
co když je mince oboustranná?

Horká krev vytéká mi z žil a chladne
nabírám si do číše, další várku prachu,
Černá růže bez vody, taky jednou zvadne
ať utíkáš sebevíc neutečeš strachu

Tam někde za branou, řeka Stix protéká
a převozník mrzutý, nepřeveze živého člověka
Tak prohlubuji si tím brkem ránu
Vy vpustíte mne za tu temnou bránu !!!

Již mlží se mi zraky, opustil mne svěží krok,
karty se mi vysmívají, osud to je mocný sok
chci naposled se do tvé tváře podívat…
nemám sílu..již není z čeho psát…..
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Štětice, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí