Zmatlík

Zmatlík

Anotace: neni

Každá má něco co okouzluje
ať třeba úsměv který se doluje
ať je to třeba jak cítíš svět
jak v ráji zkrátka přijdu si hned.

V ráji svých představ a nesplněných snů
mám jich fakt spoustu, jak v roce dnů.
Můžu jen doufat, že se to podá
všechno zlé odteče jak řekou voda
a jak teče směrem k moři
ke dnu to zlé se noří.

Protože však nejsem vodák
jak ostravák mám krátký zobák
ten když klovne je to znát
když ne, nemusíš se bát
a jestli to tak budeš brát
můžeme se spolu smát.

Nebo se usmívat jen
pokaždé když jdeme ven
jsem natěšen jako ratlík
občas zmatenej jak zmatlík
to znamená že slov nemám
sedím, koukám, úsměv předám.

Snad abych nic nepokazil
už tím že čumím jsem vše zkazil
jsem hold takovej a rád se nemám
tolik že za sebe ruku do ohně nedám.
Za pár lidí, bych však po hlavě skočil
a v ohni se poté řádně smočil...
Autor Ába, 29.07.2010
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, JohnyD., malá slečna, Niky88, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí