SNY

SNY

Ta krásná chvíle v opojení,
hlavou krouží hvězdný prach.
Sny se spáří ve spojení,
tak překonají stovky drah.

Nejmilejší slůvka pro mě,
můžu býti třeba Lady.
Ležím ve svém krásném domě,
kde panstvo tropí svoje rejdy.

Zvedám se až k velkým výškám,
stesk již není překážkou.
Podléhám zas Tvojím víčkám,
ty´s zanechal mne nevážnou.

Matný lesk a tupá záře,
všechno se to ve mě pojí.
Dotknout chci se Tvojí tváře,
však Tvůj dech se mě stále bojí.

Jsem milenkou, jsem katem,
jsem posledním žebrákem.
Svoje city stále matem,
vše začíná to se spánkem.
Autor Michelle Miceliny, 29.07.2010
Přečteno 327x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, Zefi, WAYWARD, Květka Š., Niky88, René Vulkán, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

29.07.2010 12:05:00 | WAYWARD

Precizně zrýmované

29.07.2010 07:58:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí