Chmury

Chmury

Anotace: ................

Stále usměvavý a věčný optimista.
Raduji se ze života a z věcí prostých.
Náhle však zahraje nešťastný pianista,
Já udělám krok zpět a k životu mám ostych.

Nevzdám se hned, mám pevnou vůli.
Pak ovšem smutek udeří zas.
Cítím jak uvnitř má duše se půlí.
Oči mé pomalu ztrácejí jas.

Kolem jen zvláštní šum myšlenek slyším.
Zrakem svým zírám upřeně vpřed.
Právě teď cítím jak od všech se liším.
Pochmurná nálada je jak prudký jed.

Co je to za pocit, který mě svírá?
Sám sebe pro sebe chvíli chci mít.
Černobílý svět mi dveře otevírá.
Jako hlemýžd v ulitu chtěl bych se skrýt.

Je nesnadné uniknout ze spárů smutku a osamění.
Však nikdy se člověk nesmí zbaběle vzdát.
Stále je potřeba doufat, že vše se k lepšímu změní.
Věřit, že na světě nás má někdo rád...
Autor James Libustka, 29.07.2010
Přečteno 324x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Bíša, Špáďa, takova, Zasr. romantik, malá slečna, Kewt, CULIKATÁ, Niky88, Quigleika, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné noty do života,
v kterém vždy radost neklokotá,
láska a štěstí chodí stranou
a osud sráží nás mnohdy ranou...

Tentokráte i nejeden skvělý rým mne potěšil... ST!

02.08.2010 23:16:00 | Špáďa

krásné verše,fakticky

02.08.2010 13:58:00 | takova

Napsal sis pěkný návod. Teď ještě se jím řídit. Čeká tě nelehká cesta :o))

29.07.2010 15:18:00 | Zasr. romantik

Moc krásná.A máš pravdu,vždy na světě je někdo,kdo nás má rád a nemusí to být zrovna partner-rodiče,kamarádi,zvířátka,děti,sousedi a td...:))Pěkné.

29.07.2010 08:47:00 | CULIKATÁ

krásné

29.07.2010 08:31:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí