Pocta zemřelému taťkovi ...

Pocta zemřelému taťkovi ...

Anotace: K 3. výročí ...

Tři roky rychle jako voda uplynuly
a život se již odrazil od bodu nuly.

Přesto dnem i nocí každou chybíš,
když před spaním klid mi neslíbíš.

Ve snech vídám tě jako kdysi dávno,
jen ve skutečnosti již to není dáno.

Slova křičím potichu myslí svou,
i tak vím, že rozhovor je ve dvou.

Ikdyž náš svět nyní již neobýváš,
roli strážného anděla neodbýváš.

You are my dad forever :-*
I don´t forgot never :-*
Autor Čagec, 29.07.2010
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí