Představa

Představa

Anotace: (duben_´10)

Hlava se mi motá,
srdce rychle buší.
Zas podlamujou se má kolena,
snad něco tuší.

Ach, je tak krásný
chtěla bych dotknout se jen.
Ten pohled a úsměv jasný.
Ne, co když je to jen sen!

Stojím tiše ani nedutám.
Jeho vůně v pokoji rozlitá,
pálí mě v plicích,
opět rudnu na lících.

Již odchází,
zastavit jej mám?
Bude hezčí,
když vrátí se sám.
Autor Surya, 29.07.2010
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: tukiy, Akura, carodejka, JohnyD., malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...ta láska nebeská, hezké.

02.08.2010 14:56:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí