Před východem slunce

Před východem slunce

Anotace: (8.4.2010)

V místě,
v němž se den
s nocí snoubí,
vzhlédněte k nebi.

Pro tento magický okamžik
měsíc Váš Převozník
Vy - bezmocný mnich...

Kouzlo mlčení a uvolnění
dovede duši klidu,
pouze na tomto rozhraní.

Zdá se jako věčnost
Váš okamžik,
leč jen pár letmých
máte chvil.

Do rozednění
minutka, možná...
Pak na cestu obdivu i u Vás
vydá se ohnivý kočár.
Autor Surya, 29.07.2010
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, carodejka, JohnyD., Mbonita, Kewt, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí