Na atomy

Na atomy

Anotace: :-)

Až vzpomínky rozbiju na atomy
/za účelem pálení mostů
či z pudu sebezáchovy/
určitě bude léto
a já si sednu do zahradní restaurace
/nikoli pod kaštan –
tolik romantiky neunesu/
a u páté cigarety se rozbrečím
jako dítě
protože mi dojde
že tam sedím jen z piety
za nás dva
Tak rozbitý na atomy
/jak jinak než plný vzpomínek/
půjdu domů
abych ti mohl zavolat….
Autor Kewt, 29.07.2010
Přečteno 219x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, S..a, Jana M., CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přišla mi pravdivá a bez příkras.

29.07.2010 17:35:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí