Pocity

Pocity

Anotace: .. jen pro ten dnešní den, stojí za to žít ..

Sbírka: 2010 Snění?

Pocit slasti
chci opět ochutnat plnými doušky osvěžující lásku
chci opět cítit tvé konečky prstů na mé tváři

Pocit štěstí
chci opět létat i přistávat na chladnou zem
chci opět hledat ve tvých očích pravdu

Pocit radosti
chci opět se smát jako holčička s vanilkovou zmrzlinou
chci opět hladit tě po tváři a říkat ti ta mocná slova
Autor Satha, 29.07.2010
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: dream in emptiness, Lucky.SD, Niky88, stravla, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí