...

...

Anotace: květen 2010

Sbírka: K rukám L. K., J. J. v. r.

Měl bych psát o Tobě, má milá z antracitu.
Zaplnit nábytkem další kus holobytu
co znám – vidím skrze něj jako vidím skrz Tebe.
Za oknem krajina má a mé nebe.
Proč ale nevidím nikdy tu Tvou.
Vážně jsem myslel jen na krajinu?
Autor Zbyting, 29.07.2010
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, malá slečna, Niky88, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí