sen o holčičce

sen o holčičce

Ruku ti podávám,
ty malá nevinná.

Ruku ti natahuju
ty malá spanilá.

Ruku v ruce sen se mi zdál
že tys byla o podál

v šatičkách a mašličkou
s tak natěšenou tvářičkou..

Ruku v ruce ..
Možná je čas
otevřít ti náruč
nechat přijít skrz mé já
a Ty?
Ty bys byla moje holčička nádherná!
Autor zajicek.vjamce, 30.07.2010
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, CULIKATÁ, Květka Š., Kett, Niky88
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... moc krásná báseň... V.

11.08.2010 23:46:00 | Véronique

Otevři tu náruč.

30.07.2010 11:48:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí