LÁSKA MÁ MOC

LÁSKA MÁ MOC

Anotace: Možná to znáte...

Podívej, květina,
povídá ten, co vzpomíná.
Jak zde sama roste
a vedle ní jen kapradí.
Je to tak prosté,
že je chudý mu nevadí.
Chudákem ses narodil
a přišel na tento svět,
pak bohatým ses stal
a mnoho lidí ve svém domě uvítal.
Však stačilo jen pár pouhých vět
a zase chudý je Tvůj svět.
Mnohým jsi uvěřil
a nedbal dobrých rad,
teď však čas tě prověřil
a nastal tvrdý pád.
Sáhl sis až na dno svých sil,
šlo to tak snadno
a tys celý den jen pil.
Však teď, dostal jsi květ
a možnost zlepšit svůj svět.
Ten květ, co dostal jsi od ženy,
ten novou šanci Ti dal.
Tvůj život chopil se proměny
a Ty jsi svou možnost vzal.
Poslechl ženu svých snů
a své srdce do rukou jí vložil.
Teď štěstí konečně vstoupilo do tvých dnů
a Ty jsi první lásku prožil.
Tak neboj se milovat,
neboj se ctít,
vždyť i Ty můžeš se radovat
a naplno žít.
Autor WSmile, 30.07.2010
Přečteno 357x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, Kubino 2, V.N.Losinský, Květka Š., J's .., malá slečna, carodejka, CULIKATÁ, ta.cupka., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej, ano...láska i hory přenáší.))

30.07.2010 11:47:00 | carodejka

za téma pravdivé
st, Ti dávám
srdcem myslet je to pravé!
..díky:)

30.07.2010 11:46:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí