...

...

Anotace: květen - červen 2010

Sbírka: K rukám L. K., J. J. v. r.

Té básni táhne třetí rok,
nemá rýmů, nemá slok.
A tak ani já nebudu vše rýmovat...

Psala ji básnířka zvláštního stylu,
Quicksilver, ženský rod aprílu.
Před ní ve slovníku chybělo slovo „emoce“

Nevím už, zda takhle přímo
říkal jsem si: „Ach Ty Káčo, to je mimo“
Když čítal jsem ty její řádky

Marnivá pýcho, marnivá touho,
proč trvalo to takhle dlouho
Než vrátil jsem se k tomu jejímu výkřiku

Sype se sůl na mé rány,
tak dlouho chodím kolem brány
alespoň do jedné její krajiny, jež nedokázal jsem poznat.
Autor Zbyting, 30.07.2010
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zarýmovals skvěle!
A tak možná k ránu
či o něco déle
jistě najdeš bránu...

(kousek od p.... |;-))

03.10.2010 23:38:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí