Pozdravení

Pozdravení

Anotace: Nemám to s tebou lehké .....

Přeji ti lásko dobré ráno.
Věřím, žes měla pěkné sny
v nichž splnil jsem ti všechna tvoje přání,
že nechtěla ses ze sna probudit.

Přeji ti lásko dobrý den.
Tvůj úsměv ten je toho předzvěstí,
že prožiješ jen samé hezké chvíle,
že vyhne se tě každé neštěstí.

A kdyby snad, tak přijď se svěřit,
položit hlavu na můj klín.
Tvé vlasy, barvy zlata, budu hladit
a dělat všechno pro tvůj klid.

Přeji ti lásko dobrý večer.
Už těším se, až půjdeš spát,
že za víčka ti přečaruji znova sen včerejší,
že bude se tě zdát.

Co já se ptáš?
Já bude čekat stále
až budeš chtít sen změnit ve skutek.
Jenom se bojím,
ty moje tajná lásko, aby neujel nám vlak
a život neutek!
Autor Mirek, 03.01.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Největší pravda je v poslední sloce. Pro spoustu jiných zájmů, nám utečou chvíle, které jsme mohli prožít se svými blízkými...

16.03.2006 13:27:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí