Klíč ke slepotě

Klíč ke slepotě

Anotace: ,

Láska k tobě tvoří mraky,
nad obzorem,
já nevidím tebe,
slunce zapadat,
odraz nad oceánem,
nevidím taky,
jen mé srdce uvadat,
cítím chladem,
jen přítel může podat ruku,
nenechat mě upadat
Autor Sapphire, 30.07.2010
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí