Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ..zkoušela jsem takový trojverší

Nastal Nový rok,
pro můj život skok,
byl to pro mě šok.

Potkal jsem půvabnou krásku,
kéž neuzavřel bych tu sázku,
že položím jí otázku.

,,Slečno, jste panna,
či snad jste vdaná?"
Byla nahraná.

Hněvem vzplála,
mně se vysmála,
facku mi dala.

Stál jsem jak kůl,
připadal si jak vůl,
tu popad jsem hůl.

Tu ženu jsem ubil,
pušku si nabyl,
z činu se zabil.

Našli naše těla,
červy v sobě měla,
hrob by už chtěla.

Uběhla doba,
nastala shoda,
v Nebi jsme oba.

Teď mě má ráda,
ne jako kamaráda,
je to fakt paráda.

Zazvonil zvonec,
příběhu je konec,
to byl fakt mazec.
Autor lady_esik, 31.07.2010
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: Findë, carodejka, James Libustka, malá slečna, Gabi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ester, moc hezké.

11.10.2010 14:39:00 | carodejka

To je dokonalý! :-D

31.07.2010 01:49:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí