Přání

Přání

Anotace: Nedodělaný :)

Přála bych si, abys mě měl rád,
aby jsme spolu usínali,
abys byl víc než kamarád.

Je lepší cítit bolest, nežli býti bez lásky,
lepší cítit bolest, nežli míti otázky.

Bolest lásku připomíná, otázky se ptají.
Odpovědi ubližují, bolest jenom trápí.

S bolestí alespoň víš, že jsi ještě na živu,
Otázky tě nepřesvědčí, odpovědi ukryju.

...
Autor Mis.hul.e, 31.07.2010
Přečteno 236x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí