Muška štěstí

Muška štěstí

Anotace: Štěstí je muška jenom zlatá :)

V jiném světě
na výletě
potkala jsem štěstí -
mušku jenom zlatou.
Mouchy mě teď matou.
Chytám je do dlaní,
snad se tím nezraní.
Aby mi svými křídly,
přece jen nabídly
kousek toho štěstí,
co na nich nosí.
I jiní o ně prosí.
Snad se dočkám,
na zlatý prach si počkám
z křídla mušky jenom zlaté.
Odbornice na slovo vzaté.
Na co? No na to štěstí přece…
Na přítomnost tebe v mojí dece.
Autor Prinzeschen, 31.07.2010
Přečteno 392x
Tipy 22
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, kejtyyy, ZILA78, Bíša, Špáďa, 666 Idiot MCR, Linzerka, Javavia, kreckomil, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ti jen dobrou mušku,
ať ulovíš zlatou mušku.
Jen dej pozor na omyl,
aby se pel neomyl.

02.08.2010 16:41:00 | Špáďa

Pěkná báseň s dobrou myšlenkou :)

31.07.2010 14:54:00 | kreckomil

pěkná básnička už ji mám na mušce :)

31.07.2010 11:05:00 | J's ..

Muška štěstí..hmm..krásně se četla-tak ať ji najdeš na své dece ST!

31.07.2010 10:35:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí