Necítěné

Necítěné

Anotace: Snad kdyby cítit se dal necítěný cit...

Není to úplně nenávist,
to co k lidem cítím.
Snad je to jen závist,
a další cit, který v sobě tak mýtím.
Nejsem však schopna pochopit,
lidských myšlenek chod.
Vím, měla bych se vzchopit,
do pekla zbývá ještě poslední schod.
Možná, jen možná, kdybych žila jako oni,
kdybych stejně cítila.
Nechtěla bych spálit v ohni,
nechtěla bych, aby se země zničila...
Autor Mania Dardeville, 31.07.2010
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Wildcat, Gudula, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí