Představit si budoucnost

Představit si budoucnost

Anotace: V budoucnosti prodlévat, do minulosti štkát a přítomnost nevnímat. Jak lehké je, jen s pocity si hrát...

Není tak těžké představit si -
život jako hru.
Snad jen kousek jít beze cti -
a nechat vše osudu.
Nechtít vědět co je a co bude,
tušit, že nakonec -
na každého něco zbude.
Netoužit po běžných starostech lidství,
nechtít znát ty, kteří život ti jistí.
Nechtít, aby se lidé starali o tebe,
se svými bližními nepřijít do nebe.
Zarezervovat si místo v peklo,
a vědět kde stojí ten,
pro kterého srdce teklo...
Autor Mania Dardeville, 31.07.2010
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Wildcat, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí