Když je lásky konec

Když je lásky konec

Anotace: o neštastné lásce

Odloučení bolí,
jako když bodá do vás nůž.
Byl tu jeden člověk,
byl tu jeden muž.
Dala jsem mu vše,
svou duši i své srdce.
Teď už jenom vzpomínám,
nesu to dost těžce.

Vždyť to byla moje
první skutečná láska.
Oči mé mi zakrývala
velká černá páska.
Byla jsem slepá
a neviděla jeho zlou tvář.
Pořád jsem jen snila,
můj život byl jak snář.
Je už ale konec,
téhle lásky, toho snu.
Probouzím se sama,
do tohohle šedivého dnu.
Autor Andvejka, 31.07.2010
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, Niky88, ajlonka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase bude líp...tolikrát se ještě spálíš a tolikrát zažiješ krásný chvíle, já to mám jak na houpačce, nevěš hlavu....a vítej na literu ;-)...ST

31.07.2010 13:52:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí