Ona!!!!

Ona!!!!

Anotace: ,, Sesterská láska,,

Jsem jako stroj, do kterýho hodíš požadavek a on vykoná, co chceš
Jsem tvá podřízená,
Jsem ta, která snese tvoje urážky a ponížení,
Jsem ta, která se snaží dávat věci do pořádku, avšak špatně,
Jsem ta, která se snaží věci udržet, tobě se to stejnak nelíbí,
Jsem ta, která ti kreje chlasty a kouření,
Jsem ta, která ti uvaří a udělá svačinku,
Jsem ta, která uklízí, avšak marně- tvůj bordel je stále všude,
Jsem ta, která na víkend napeče, a stejnak to nikdo neocení,
Jsem ta, co makat dobrovolně jde, a s tebou to stejnak nehejbe,
Jsem ta, která skrývá bolest, jen proto, aby jsi si z ní nedělala vtípky,
Jsem ta, která kreje do poslední chvíle chřipku, jen proto, že simuluje,
Jsem ta, co kamna vybere, popel uklidí, jen proto, že přijela z intru,
Jsem ta, co se uskromňuje, aby se mladší sestra měla dobře,
Jsem ta, který tvrdíš, že tebe má každej rád, i když o tom sama pochybuješ,
Jsem ta, která se směje, když čte mě nezničíš, přitom sama víš, že tě zničili, a teď si to nepřiznáš,
Jsem tvoje starší sestra, avšak tobě to úbec nevadí....
Žij si jak chceš, ještě 2-4roky a dělej si tady co umíš.
Já vím, budeš šťastná, brzo se dočkáš.
A chcípnu brzo, o to se neboj....
Autor Wlistinka, 31.07.2010
Přečteno 288x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach drahá Wlistinko...Vaše duše je tolik bolavá a upřímná...Tolik obětavá...Tolik citlivá...

30.11.2016 20:11:38 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí