Štěstí

Štěstí

Anotace: Přemýšlení mi prý škodí,ale pořád lepší než hulit,chlastat a kouřit.

Utopen ve složitosti celého světa,
a v hlavě mi běží pořád jedna věta,
stále ta samá písnička pěta.

o chybách,které neměli být,
o cestách,kam neměl jsem jít,
o panácích,co neměl jsem pít,
o věcech,které měl jsem ctít,
ale stejně vím co mám chtít.

Já chci jen to co teď mám,
a jsem si jistý že nejsem sám,
kdo se pokládá za šťastného.

I přesto že nechápu,
což je problém všech chlapů,
ten něžný vesmír všech žen,
a tak doufám jen,
že mi odpustí,
že mě pochopí,
jak moc se snažím ..
Autor Ante portam inferam, 31.07.2010
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: amores peros
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu to bolí...

01.08.2010 12:02:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí