Proudy přátelství

Proudy přátelství

Anotace: ...

Když pluješ řekou přátelství,
nesmíš do něj vše dát,
protože ta noční můra se Ti jednou taky může zdát..

Pořád nemá čas,
s dobrou vůlí to přecházíš,
ale o přítele tím přicházíš..

Jaksi nejsi aktuální,
máš značku šedá myš,
o kterou ani pohledem nezavadíš..

Když se snažíš urvat kousek jeho času pro sebe,
jsi rázem zatracen v hloubi temných vod.
Proč?
Prostě jen nejdeš vhod.

Potřebuje se Tě zbavit,
lehká věc,
začne Ti nadávat,
chce přec zranit..
Má prej důvod,
tys "musel zradit"!

I když je Ti jen líto,
že nemá čas,
nemá pochopení,
stal se prostě z tebe hadr zas.

Důvod?
Jsi moc dospělý..
Nepochopí to,
ani kdyby chtěli..
Autor Kay Stziva, 01.08.2010
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí