Konec přátelství

Konec přátelství

Anotace: ...

Jdeš alejí naděje,
pak to někam zmizí..
Voláš:"Tak kde je?!
Kde je ta krásná ale
kde se cítím tak skvěle?!"

Odešla,spolu s přátelstvím..
"Jak se k němu navrátím?"
Nijak,už je to pryč,
do Tvého srdce se zabodl těžký rýč..

Chceš jej vyndat pryč,
ale nejde to..
Je příliš těžký,
težký jako to břemeno,
jenž táhneš.

Snažíš se všechno vrátit,
Tvůj čas však vypršel,
jako mrak pod nímž jsi šel..
Tak alespoň musíš zkrátit
to Tvé věčné trápení,
jehož konec vidět není..
Autor Kay Stziva, 01.08.2010
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí