pornmind zwei

pornmind zwei

Anotace: tady a teď

trpíme
a blekotáme
a žadoníme
jsme žízníví
jsme už dávno nakrmené
věčné , hladové
dítě v důchodu
a
začínáme mít hlad
křičíme
špiníme si prsty
údery , tresty
nemůže se
ani vzájemně
cokoliv ať je to nijaké
strpěti
jsme svlečené
neutřené
hovno
a
i kdybych se ti
do ksichtu poblil
budete nekejvat
nebo kejvat
chápat nebo
nechápat
v tom hluku se
snad ani nedá přežít
za chvíli zas
to zapnu
nechci to přežít
ale pro tuhle chvíli
jsem nesmrtelnej
a tak se klaním
a tak si rty
vínem zvlhčím
o trochu víc
než je žádoucí
pech!
dojde dřív, než
nežádoucí
děti heroinový
děti hroznu
děti prostředníčku
na co čumíš
na co čumíš ty
každej někam čumí
nesnášim to
miluju to
láska je válka
a světlo zapadlo
den jsem prospal
láska je válka
miluji tě
zase jsem ale
zaspal
láska je válka
nemíním
nechat ve štyku
písek na poušti
ani kapky vody
na dešti
co mi kapou a drolí se
jsou nesmrtelný
tahle chvíle
umírá
každou
pomalou
sekundou
je
to
nijaký
ztratila se
pointa pointy
pointa
nic
nikdy
neexistuje
torzo
Autor humus, 01.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí