panenky

panenky

Anotace: tady a teď

všechno se zdálo
a pak mi upadlo
než jsem se zvednul
ten dojem pominul

našel jsem znova
zase se objevila
jako už předtím
jsme hodně křehký

namydlená duše
dost blbě se tvářim
tvářím se suše
občas ti nevonim

a kreslim si
panenky
na tři pěkný
papíry

rozvěsim je
po pokoji
jak tolikrát
předtím
Autor humus, 01.08.2010
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí