Čtyřlístek

Čtyřlístek

Anotace: hledám..

Sbírka: 2010 Snění?

Napoprvé čtyřlístek nenajdeš
a kdyby jó - tak o tom raději pomlč

Když ticho je moc nahlas
a duše kvílí
Když uchvátí tě pocit stejný na vlas
jako tehdy, v tu marnou chvíli

Klekni, a čtyřlístek hledej
nenajdeš jej, tobě štěstí nepřísluší

Když samota těší duši
a drásá naději
Když pro tvé prosby jsou všichni hluší
Poklekni, raději
Autor Satha, 01.08.2010
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: francouzka, dream in emptiness, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna..

09.08.2010 21:37:00 | dream in emptiness

Našla jsem, kdysi - darovala pro štěstí, vše bylo jinak...
Báseň se mi líbí.

01.08.2010 08:17:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí