Legenda básníků

Legenda básníků

Anotace: ....vzňala a teď plane...

Básník s
ohnivýma očima,
planoucím jazykem
a hořícími verši,
které chytnou
každou dívku
***
jeho osobité kouzlo
hoří v potulné duši,
a chytlavá témata
vzplanou v jednom
ohnivém gejzíru
**
perem píše ohnivé verše,
skládá ohnivé kameny,
síly má za pět
a přitom ve škole prospíval
*
ano, je to on,
hrdina básníků,
legenda, která
vzňala od cigarety,
když kouřil,
a teď plane ustáleným plamenem
Autor Tomáš Přidal, 01.08.2010
Přečteno 230x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí