Tvému světu

Tvému světu

Anotace: ... v rytmu taburetů ...

Ať dnešní noci nezhasne,
to svaté a to překrásné.
Láskou ji lidé nazývají,
a je-li v srdci, býváš v ráji.
Já přeji si, by mezi námi,
nikdy nezavládly klevety a fámy.
Ať naše duše, i když samy,
ctí to, co Bůh a jeho rány.

Ty a já věci nečekány.

Vždyť ty a já a já a ty
jsme samou láskou bohatí.
A mezi námi pohledy a slova,
pojí nás Vesmír v rukou Boha.

Jsem tvá kapka perleťová.
Autor Inge, 01.08.2010
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, 6thSun, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle báseň je velmi krásná,celá je něžná,voní z ní moře lásky!Moc pěkná,moc.St.

01.08.2010 19:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí