3 významy spojení [:sním:]

3 významy spojení [:sním:]

Anotace: Hrátky se slovy.. :)

SNÍM o herectví ve varité
člověkem mnoha tváří být
nejeden život si žít
smutné tváře rozjasnit
rozjasněné rozesmát
rozesmáté naučit tancovat...
Tančit životem, jaký přichází
zářit z každé vteřiny.

SNÍM toho spousty
co si budeme vykládat
ačkoli většinou ani nemám hlad
Jednou utrhnu si kousek od pusy
jistěže ten větší kousek
položím jej na ubrousek
zabalím do pořádné krabičky
a tak budu sbírat kousíčky
africkým dětem do malé krabičky.

S NÍM chtěla bych být neustále
vyprávět mu příběhy nevídané
objímat, mazlit se
usínat vedle něj
hladit ho na bříšku, na hlavě
škrábávat za ouškem
on vracel by mi úsměv spokojenej...
Huňatý s velkým srdíčkem
je můj medvídek plyšovej!
Autor Surya, 02.08.2010
Přečteno 285x
Tipy 13
Poslední tipující: tukiy, JohnyD., Zasr. romantik, WAYWARD, Kapka, Linzerka, malá slečna, CULIKATÁ, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)) ST

03.08.2010 00:05:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí