Nalézám klid

Nalézám klid

Anotace: :(

Pomalu kráčím zjizvenou zemí
pomalu kráčím a nevím kam
všechno se kolem moc rychle mění
něco je reálné jiné je klam.
Nechci se brouzdat krajinou stínů
nechci už dávat svůj život v šanc
pomalým krokem k smrti se šinu
ztratil jsem víru ztratil jsem glanc.
Těžce se dýchá hnilobný vzduch
slzy mi stékají po tvářích
možná se šine jenom můj duch
hmyz moje tělo v prach přetváří.
Na konci útesu, kde nejde jít dál
jsou vidět spálená těla
náhle však oheň přede mnou vzplál
to salvy bomb spustily děla.
Brečím, klekám a vzpínám ruce
dívám se k nebi, kde Bůh měl by být
náhle to hvízdlo, smrt letí v kulce
s krvavým čelem nalézám klid.
Autor Ďábel sám, 02.08.2010
Přečteno 354x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Iv, Antares, Bíša, James Libustka, isisleo, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí